tag:blogger.com,1999:blog-973781945744886932.post9218258425490379651..comments2023-11-18T14:34:28.555+01:00Comments on Az áfonya mámora: Lapos keksz, azaz szezámos-mákos krékerÁfonya Mámorahttp://www.blogger.com/profile/00129440015017095481noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-973781945744886932.post-75131579692211059092018-01-22T10:12:20.837+01:002018-01-22T10:12:20.837+01:00Noémi_Ruth, először is elnézésedet kérem, hogy csa...Noémi_Ruth, először is elnézésedet kérem, hogy csak most válaszolok! Elsősorban Lidl-ben vásárolok. Megnéztem az ottani zsírt, azon nincs ilyesmi. Nekem azért fura ez, hisz zsírt/tepertőt is magas hőmérsékleten sütik ki. Nemrég ettem egy nagyon jó vidéki étteremben, ott pl. a rántott húst zsírban sütik... Áfonya Mámorahttps://www.blogger.com/profile/00129440015017095481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973781945744886932.post-21953526166808611372018-01-06T20:13:05.341+01:002018-01-06T20:13:05.341+01:00Kedves Edina! Karácsony óta már nem tudom hányadjá...Kedves Edina! Karácsony óta már nem tudom hányadjára sütöm meg ezt a kréker. Karácsonykor a vendégek is folyamatosan ezt majszolták, a kétévesem is rajong érte (ma is kellett sütnöm), szóval nagyon köszönöm! Egy kérdésem lenne, hogy milyen sertészsírt használsz, ugyanis nyugodt szívvel sütöttem eddig azzal, amit az Aldiban találtam, erre látom, hogy max.130 fokot ír rajta, és hát, 180 fokon sütöttem. Köszi előre is!Noémi-Ruthhttps://www.blogger.com/profile/13498470130644002370noreply@blogger.com